Regionale Digitale Fotowedstrijd 2021

Fotoclub Oog & Optiek te Lunteren heeft wederom aangeboden om de organisatie van de Regionale Digitale Fotowedstrijd (RDF) het komende jaar te verzorgen.

Namens het afdelingsbestuur Gelderland-Zuid nodigt Fotoclub Oog & Optiek alle fotoclubs van deze afdeling uit om mee te doen aan deze wedstrijd. Wij willen u vragen de RDF in uw jaarprogramma op te nemen.

De RDF is een fotowedstrijd voor alle clubs uit de afdeling Gelderland-Zuid. Elke fotoclub kan een serie van 8 foto’s met een onderlinge samenhang insturen. De keuze van het onderwerp is vrij. Zo is de wedstrijd een prachtig middel voor elke fotoclub om de lat hoger te leggen en hun leden te stimuleren hun creativiteit verder te ontplooien. Wij hopen op mooie, verrassende en intrigerende foto’s.

Inzenden van de foto’s

U kunt de digitale foto’s inzenden tot 1 maart 2021. Dit kunt u doen via WeTransfer met als E-mailadres rdf2021@oogenoptiek.nl of gebruik de WeTransfer button hiernaast.
Ook ontvangen wij graag het digitaal ingevulde deelnameformulier (hieronder te downloaden).
Veel praktische informatie vindt u in het reglement RDF (hieronder te downloaden).

Download: Deelnameformulier (Word bestand)
Download: Reglement RDF (Word bestand)

Wetransfer

De groene WeTransfer button kun je gebruiken om de foto’s en deelnameformulier in te sturen voor deelname aan de RDF 2021.

De sluitingsdatum voor het insturen van uw foto’s is 1 maart 2021.
Graag wel even de club-naam erbij vermelden

Wetransfer

Presentatie

Wij gaan ervan uit dat de beperkende maatregelen betreffende corona in 2021 nog steeds van kracht zijn. Daarom zal de presentatie online live via YouTube plaatsvinden op maandag 12 april 2021.