Regionale Digitale Fotowedstrijd 2020

Fotoclub Oog & Optiek te Lunteren heeft wederom aangeboden om de organisatie van de Regionale Digitale Fotowedstrijd (RDF) het komende jaar te verzorgen.

Namens het afdelingsbestuur Gelderland-Zuid nodigt Fotoclub Oog & Optiek alle fotoclubs van deze afdeling uit om mee te doen aan deze wedstrijd. Wij willen u vragen de RDF in uw jaarprogramma op te nemen.

De RDF is een fotowedstrijd voor alle clubs uit de afdeling Gelderland-Zuid. Elke fotoclub kan een serie van 8 foto’s met een onderlinge samenhang insturen. De keuze van het onderwerp is vrij. Zo is de wedstrijd een prachtig middel voor elke fotoclub om de lat hoger te leggen en hun leden te stimuleren hun creativiteit verder te ontplooien. Wij hopen op mooie, verrassende en intrigerende foto’s.

Inzenden van de foto’s

U kunt de digitale foto’s inzenden tot 1 maart 2020. Dit kunt u doen via WeTransfer met als E-mailadres rdf2020@oogenoptiek.nl of gebruik de WeTransfer button hiernaast.
Ook ontvangen wij graag het digitaal ingevulde deelnameformulier (hieronder te downloaden).
Veel praktische informatie vindt u in het reglement RDF (hieronder te downloaden).

Download: Deelnameformulier (Word bestand)
Download: Reglement RDF (Word bestand)

Wetransfer

De groene WeTransfer button kun je gebruiken om de foto’s en deelnameformulier in te sturen voor deelname aan de RDF 2020.

De sluitingsdatum voor het insturen van uw foto’s is 1 maart 2020.
Graag wel even de club-naam erbij vermelden

Wetransfer

Presentatie

De presentatie van de series, voorzien van commentaar door de jury, en de uitreiking van de wisselbeker en oorkondes zal plaatsvinden op dinsdag 14 april 2020 in de Rabozaal van het Westhoffhuis te Lunteren. Wij zullen ons inzetten om uw foto’s daar optimaal te projecteren zodat ze zoveel mogelijk recht gedaan worden.

Adres, route en parkeren

Westhoffhuis
Dorpsstraat 28
6741 AL Lunteren
Tel.nr.: 0318 – 48 2992

Het Westhoffhuis bereikt u als volgt:
• Op de A30 neemt u afrit 3 (Lunteren).
• Op de Postweg rijdt u 850 meter richting Lunteren.
• Rechterbocht volgen op de rondweg “Westzoom” gedurende 600 meter.
• Linksaf Klomperweg in, vervolg 830 meter.

Nu kunt u kiezen:
• De eerste parkeergelegenheid is als het ware rechtdoor (klein knikje links gelijk rechts) de Stationsstraat in, direct na het eerste gebouw rechts (achter de kerk).
• De tweede parkeergelegenheid bereikt u als volgt: ga rechtsaf (met de bocht mee) de Dorpsstraat in. Bijna recht tegenover het Westhoffhuis zit aan de rechterkant een toegang naar de parkeerplaats (tussen huisnummers 35 en 37), vlak voor het zebrapad langs de bloemisterij naar achteren.