Regionale Digitale Fotowedstrijd 2019

Fotoclub Oog & Optiek te Lunteren heeft aangeboden om de organisatie van de Regionale Digitale Fotowedstrijd (RDF) in 2019 te verzorgen.

Namens het afdelingsbestuur Gelderland-Zuid nodigt Fotoclub Oog & Optiek alle fotoclubs van deze afdeling uit om mee te doen aan deze wedstrijd. Wij willen u vragen de RDF in uw jaarprogramma op te nemen.

De RDF is een fotowedstrijd voor alle clubs uit de afdeling Gelderland-Zuid. Elke fotoclub kan een serie van 8 foto’s met een onderlinge samenhang insturen. De keuze van het onderwerp is vrij. Zo is de wedstrijd een prachtig middel voor elke fotoclub om de lat hoger te leggen en hun leden te stimuleren hun creativiteit verder te ontplooien. Wij hopen op mooie, verrassende en intrigerende foto’s.

Sluitingsdatum
De sluitingsdatum voor het insturen van uw foto’s is 20 februari 2019. Veel praktische informatie vindt u in het reglement RDF (hieronder te downloaden).

Presentatie
De presentatie zal plaatsvinden op 3 april 2019 in de Rabozaal van het Westhoffhuis te Lunteren. Wij zullen ons inzetten om uw foto’s daar optimaal te projecteren zodat ze zoveel mogelijk recht gedaan worden.

Inzenden van de foto’s

U kunt de digitale foto’s inzenden tot en met 20 februari 2019. Ook ontvangen wij graag het digitaal ingevulde deelnameformulier (hieronder te downloaden). Dit kunt u doen via WeTransfer met als E-mailadres rdf2019@oogenoptiek.nl of gebruik de WeTransfer button hieronder.
Voor het bestandsformaat, de bestandsnamen en de afmetingen van de in te zenden foto’s zie het reglement RDF (hieronder te downloaden).

Download: Deelnameformulier (Word bestand)
Download: Reglement RDF (Word bestand)

Wetransfer

De groene WeTransfer button kun je gebruiken om de foto’s en deelnameformulier in te sturen voor deelname aan de RDF 2019.

De sluitingsdatum voor het insturen van uw foto’s is 20 februari 2019.
Graag wel even de club-naam erbij vermelden

Wetransfer

Adres, route en parkeren

Westhoffhuis
Dorpsstraat 28
6741 AL Lunteren
Tel.nr.: 0318 – 48 2992

Het Westhoffhuis bereikt u als volgt:
• Op de A30 neemt u afrit 3 (Lunteren).
• Op de Postweg rijdt u 850 meter richting Lunteren.
• Rechterbocht volgen op de rondweg “Westzoom” gedurende 600 meter.
• Linksaf Klomperweg in, vervolg 830 meter, sla rechtsaf met de bocht mee de Dorpsstraat in.
• Eerste (kleine) parkeergelegenheid is aan uw linkerhand net voorbij de kerk.
• Even verder is een tweede (grote) parkeergelegenheid aan uw rechterhand, toegang tussen huisnummers 35 en 37, bijna recht tegenover de ingang van het Westhoffhuis.